За нас

Строителна фирма „Планер ООД“ се е утвърдила на пазара като марка гарант за качество и надеждност в строителството. В своята история дружеството е финансирало и изградило над 40 жилищни и офис сгради, повечето от които се намират в град Бургас.

Фирма Планер винаги е залагала на коректни и надеждни взаимоотношения с възложители, инвеститори и собственици. Ние знаем, че ключът към успешното реализиране на отделните строителни проекти е в еднаквото удовлетворяване на интересите на отделните проект-участници.

История на компанията

Строителна фирма Планер 2005 ООД работи в областта на строителството от 1995 г. и успешно се справя с екстремните условия на българската икономика. В своята история дружеството е финансирало и изградило над 40 жилищни и офис сгради, повечето от които се намират в град Бургас.
Фирма “ПЛАНЕР 2005 ООД” разполага със собствена складова и техническа база, оборудвана с необходимите машини и съоръжения за строително монтажни работи. Притежава също и автомобилен парк включващ леки, лекотоварни и товарни коли.

Строителна фирма Планер е член на Българската Строителна Камара /БСтрК/ и Регионален Съюз на Бургаските Строители /РСБС/.

Нашата мисия

Предметът на дейност е ориентиран в следните области:

  • Проектиране и строителство на жилищни и офис сгради;
  • Ремонтно-строителни и довършителни работи;
  • Проектиране и вътрешно обзавеждане;
  • Консултации в областта на строителството и оформяне на необходимите документи;
  • Търговия с недвижими имоти.

Наско Боянов

Изпълнителен Директор

Златин Керемедчиев

Изпълнителен Директор

40

Финансирани и изградени над 40 сгради

25

Повече от 25 години опит в строителството

БСтрК

Член на Българската Строителна Камара

РСБС

Регионален Съюз на Бургаските Строители